Cintaku Pada Shaklee - ~Its All About Nature n Passion~

Saturday, 24 February 2018

Cintaku Pada Shaklee

Sejuk dingin je cuaca sekarang ni kan? Tapi cinta saya pada biz S saya ni tak sesejuk cuaca  sekarang ni tau. Malahan membara- bara lagi api cintaku pada biz S ni😍😍

Pernah la ada sorang hamba Allah ni datang tanya kat Saya, dia cakap ' Wana, masih buat Shaklee ke, setia ye Wana ngan Shaklee'. Senyum je Saya bila dengar soalan camtu.

Of coz la Saya setia. Banyak sebab nape Saya perlu setia dan banyak sebab jugak kenapa Saya jatuh cinta berkali-kali dengan biz S ni.

Pertamanya, dah tentulah Saya jatuh cinta disebabkan produknya yang berkualiti, semulajadi dan selamat. Lengkap dengan kajian klinikal lagi. Saya kenal biz S memang sebab produk dia.

Keduanya, biz S sedikit sebanyak dah mengubah kehidupan Saya dan family dari segi  pengamalan gaya hidup sihat.

Ketiganya, biz S ni mengeratkan silaturrahim Saya dengan kawan-kawan rapat. Ukhwah tu sangat mahal. Yang penting masing² takde perasaan dengki biarpun buat biz yang sama. Unik kan?😍

Keempat, Saya sayangkan circle of friends dalam group support Saya. Banyak sangat Saya dapat belajar bila Saya buat biz S ni. Bayangkan dulu penggunaan smartfon mungkin lebih pada scroll fb semata dan main game tapi sejak kenal biz S. Semua tu total change.

Segala bentuk ilmu Saya belajar dengan biz S ni. Ukhrawi, duniawi, marketing semuanya free. Biz S ni memang transform Saya dari pesemis to optimis dan kita tahu untuk menghargai orang lain apabila kita seperate kan nilai kasih sayang melalui kesihatan.

Thats Y I 💗 Shaklee so much💋

Jom bersama Saya & Miraculous Team kita bina empayar biznes dunia akhirat!

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment