Bangkit Dari Kegagalan - ~Its All About Nature n Passion~

Thursday, 22 February 2018

Bangkit Dari Kegagalan

Setiap dari kita mesti akan atau dah pernah melalui kegagalan dalam hidup.

Bangkit daripada kegagalan adalah suatu kemenangan.

Sama macam Saya. Suatu masa dulu pernah mengalami kegagalan dalam hidup. Memang ambik masa untuk bangkit.

Mujurlah dikelilingi dengan insan² tersayang yg banyak membantu untuk bangkit semula.

Circle of friends sangat memainkan peranan bila kita tengah down ni. Untuk tak nak rasa depress memang kena buat sesuatu kalau tak memang kesudah lah tak bangkit².

Saya suka baca benda² yg boleh membangkitkan rasa motivasi dalam diri. Tengok muka anak² juga salah satu punca kekuatan untuk kita terus melangkah jadi kuat.

Dan Saya yakin, setiap ujian Allah tu pasti ada hikmah tersembunyi. So, kita terus doa dan usaha untuk memajukan diri. InshaAllah kejayaan pasti akan bersama kita.😊

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment