Hobi Saya! - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 18 February 2018

Hobi Saya!

Pengedar shaklee Manjung

Hari ni masih cuti, semalam Kakak sempat la jalan-jalan gi mall, then singgah kedai buku. Dapatlah beli sebuah buku.

Bukan ape, Kakak dah set dalam diri ni 1 bulan mesti ada 1 atau 2 buku baru dan mesti habiskan baca.

Bila dah menginjak usia ni rasanya membaca buku adalah hobi yang paling sesuai la dengan kakak. Nak buat aktiviti lain pun takde sangat melainkan dengan anak² jer.

Lagi satu hobi kakak adalah suka tengok AFC atau sebarang rancangan masak. Tu macam terapi jugak la buat kakak. Kalau datang time jiwa kacau ke ape, kakak suka la nak try buat kek tu la kek ni la..Keinginan parasit dalam badan ni pun yer jugak😅. 

Opss gambar kat bawah ni yang sebelah kanan tu kakak tengah baca, buku tu pinjam kat library jer. Yang sebelah kiri tu baru beli semalam. Buku omputih uolls..takpe la kakak tengah challenge diri ni baca buku BI . Best content dia.

So korang apa hobi korang ye? Meh la share ngan kakak.😊

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng
#shakleemanjung
#MiraculousTeam

No comments:

Post a Comment