Inilah Shaklee Effect Saya! - ~Its All About Nature n Passion~

Friday, 23 February 2018

Inilah Shaklee Effect Saya!

Agen Shaklee Manjung Sitiawan Aktif

Assalamualaikum. Happy sunday! Bestlah korang santai² kat rumah tu. Saya jugak yang kerja. But its ok its orite.

Sambil tu meh nak share sikit #shakleeeffect yang Saya dapat once jadi pengguna tegar Shaklee. 

Dulu masa lepas bersalinkan anak bongsu, Saya ni ada alami sakit tapak kaki yang teruk jugak la. Bangun pagi pun haish kemainla seksa. Menyucuk² je rasa tapak kaki tu.

Tu yang masa dalam pantang sambil anak lena kita pun scroll² FB. Terjumpa la satu testimoni pasal sorang doktor makan pil kalsium hilang sakit tapak kaki dia.

Time tu berkali-kali la buat research. Maklumlah pertama kali nak beli produk supplemen ni. Risau la jugakkan.

Akhirnya Saya nekad hubungi senior sekolah menengah kakak untuk order dan join Shaklee under senior ni. Time tu ada promo mealshake jugak. Kakak beli Ostematrix dan Mealshake.

Ostematrix tu memang kakak konsisten je makan. Tak sedar lepas 2 bulan kot takde dah rasa sakit tapak kaki tu sampai la sekarang. Mealshake tu beli kat anak sulong. 

Kakak Khyra ni picky eater sikit. Badannya kecik konon beli mealshake nak bagi la dia selera makan. Alhamdulillah lepas minum mealshake nampak la perubahan yang dia nak makan. Cumanya dia memang jenis 'haluih' sampai la sekarang. Tapi makan normal jer.

Yang adik tu dapatlah zat vitamin yang mama dia makan masa baby dulu. Sebabnya, Saya tak stop tau consume vitamin Shaklee lepas baik sakit tapak kaki tu. Saya try satu² vitamin Shaklee yg lain juga.

Syukur dah masuk tahun ke-5 jadi pengguna Shaklee dan tak sangka dapat jana pendapatan dengan Shaklee juga. Dulu sekadar nak makan sendiri je pun. Tak sangka Allah lorongkn untuk Saya berkongsi kebaikan Shaklee dengan orang lain juga.

Why I ❤ Shaklee?
Because of the effectđź’‹

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment