Kakak Library Jual Shaklee daa.. - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 11 February 2018

Kakak Library Jual Shaklee daa..

Pengedar Sah Shaklee Manjung Aktif

Dulu jadi ahli shaklee sebab nak beli harga murah dan lebihnya untuk kesihatan sendiri la.

Tapi tak sangka la pulak, boleh berjinak2 menjual vitamin. Sebenarnya bila Kakak dah start makan dan dapat manfaat kakak pun berkongsilah kebaikan dengan kawan² terdekat.

Start dari tu, bila kakak bukak mulut je konfem² dah depa ni dok sebut ' hah shaklee dah tu takde lain' ☺. Nak buat macamana kan? Dah tu yg Kakak suka dan kakak rasa.


Sampaikan adik beradik, sedara mara pun cakap gitu. Tapi takde la pulak nak sentap. Sebabnya kadang² yang keluar dari mulut dorang tu boleh dijadikan doa tau. Ye lar, ada tu dok sebut 'tokey shaklee' la.. kena time tu pintu langit terbuka, Allah perkenankan. Sape tahu kan?😊

Di kalangan customer rasanya Kakak glamer dengan set sendi la. Sebabnya selalu yg call dan yg jumpa kakak mesti tanya pasal masalah sendi² ni. Tu maknanya, Kakak dah berjaya  sebarkan kebaikan vitamin berkaitan sendi ye dak?

Apepun, Kakak harapkan sesiapa je yg kenal kakak biarlah ingatan mereka tu pada kebaikan yg kakak hulurkan pada mereka. Salah satunya Shaklee ni la. Kakak BANGGA GILER kalau orang panggil Kakak ni "Wana Shaklee" tau.

Opss..orang² kampung kenal kakak sebagai 'Kakak Library' tau.. so, kita cantumkan je jadi

"Kakak library Jual Shaklee".😊

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng
#ShakleeManjung

No comments:

Post a Comment