Kalau Hati Dah Sayang... - ~Its All About Nature n Passion~

Monday, 19 February 2018

Kalau Hati Dah Sayang...

Kalau hati dah sayang lautan api sanggup ku renangi...

Hah, macam tu la kekdahnya sayang Saya dengan bisnes Saya ni. Lumrah manusia kadang semangatnya cepat naik kadang cepat turun.

Serius, se'struggle' mana pun saya nak bangunkan bisnes ni. Keyword yg selalu tersemat dihati saya ialah JANGAN PERNAH PUTUS ASA!!

Tak dinafikan banyak je cabaran nak majukan bisnes ni, cabaran utama dah tentulah diri sendiri. Kalau dulu masa awal² join Shaklee memang tak reti pun guna IG ke Blog ni. Tapi Saya gigih belajar. Nak jugak rasa apa yg upline2 dan sideline² dapatkan.

Jadinya saya redah je nak buat benda tu semua. Bila orang dah start call n mesej tanya 'Cik ni jual shaklee ke' ..aduh hati ni dah start bunga².

Nak bina bisnes ni memang takde pun yg manis². Memang banyak je yg perit. Ye la, kadang tu kena reject la. Tapi selalu ingat Allah nak bagi yg lebih baik. Jadi tenang sikit hati.

No Pain No Gain!

Apapun kepuasan sangat pada Saya bila dapat bantu orang solve masalah kesihatan dorang. Tu sudah cukup buat penat lelah Saya terbayar.

Seriously once u dah sayang apa je yg u kena lalu u mesti hadap punya. Tak kisahlah cepat atau lambat asal JANGAN PERNAH PUTUS ASA. InshaAllah boleh pergi jauh dalam bisnes ni.

So korang kalau yg minat nak buat duit dengan #tekniksakadapatsales korang wajib hubungi Saya Ok!

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng
#miraculousTEAM
#shakleemanjung

No comments:

Post a Comment