Perkara Yang Memberi Inspirasi Dalam Business - ~Its All About Nature n Passion~

Tuesday, 20 February 2018

Perkara Yang Memberi Inspirasi Dalam Business

Dulu tengok orang berbusiness, dalam hati mula la berkata-kata bestnya la orang ni berbusiness kan.

'Aku pun nak jugak'. Tapi semangat tak betul-betul kuat. Mungkin masa tu Saya belum ada push factor nak berbusiness ni.

Yang yer nya tak nampak hala tuju lagi time tu. Keadaan berubah bila dah ada anak. Komitmen makin tinggi. Dah tentu la nak buat sesuatu yang terbaik untuk dorang kan.

Walaupun zero knowledge bab business tapi dapat berkongsi kebaikan dengan orang lain dan dorang pun dapat good result. Of course la diri ni rasa puas sangat.

Walhal aci redah je berbusiness ni. Lama-lama Saya jadi terkesan, bukan saja family yang perlu dijaga tapi as a muslim, nak juga menjadi antara salah seorang yang dapat membantu Agama dan bangsa sendiri tatkala mereka memerlukan bantuan kita.

So till now and onwards, Saya kena terus kuat berusaha memajukan empayar business Saya demi insan tersayang dan mereka yang memerlukan.😍

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment