Sales Nyawa Bisnes - ~Its All About Nature n Passion~

Thursday, 15 February 2018

Sales Nyawa Bisnes

Sales! Sales! Sales! 

Buat bisnes mesti la nak sales kan? Mana ade orang buat bisnes taknak sales.

Macam kakak biasa sales ni datang dari kawan², sedara, jiran n biasa kawan kepada kawan. Ni kalau yang offline la.

Kalau yang online sales datang dari sharing Kakak di Instagram, Blog dan yang terkini Vlog. Lately ada je orang yg akan call tanya pasal vitamin. Kalau dulu tengok number selain dari contact memang tak angkat sebab takut scammer. Sekarang ni Alhamdulillah, yang call tu nak tanya pasal Shaklee.

Agen Shaklee Manjung Aktif
Facebook ni Kakak lebih promote fanpage ke group² iklan la. Ada jugak dapat customer dari situ. 

Macam baru² ni Kakak ada dapat customer dari Google My Bussines. Bagus jugak cara ni. Dipendekkan semua pun bagus. Asalkan tuan yang buat bisnes ni rajin berkongsi dengan orang ramai.

Kalau nak bisnes tapi diam² takmo orang tahu, alamatnya memang takde sales la kan.😅

Korang yang tercari² nak tambah side income tu, meh la join group Kakak #MiraculousTeam . Nanti Kakak ajarkan teknik² halimunan nak?

Nanti korang contact je kakak yer☺

Wana Winner,
Founder Miraculous Team.
http://wanawinner.wasap.my

#tsunamishaklee
#tsunami2018

#hi5geng

No comments:

Post a Comment