Vision Board - ~Its All About Nature n Passion~

Wednesday, 14 February 2018

Vision Board

Agen Shaklee Manjung Aktif


Vision board!

Masa belajar dulu tahu pasal storyboard je sebab subjek multimedia kan nak kena ada story line dia.

Sekali join Shaklee kemudian dimasukkan dalam group baru la tahu pasal VB ni. Masa tu tengok kawan² share VB dorang. Mak aii kagum nya la. Kakak pun belajar la buat VB sendiri.

Kata mentor Kakak VB ni penting sangat untuk kita visualize apa yg kita nak, yg kita impikan. Biarpun sekadar cari gambar tepek² atas kertas tapi dia punya kesan tu lain macam tau.

Jangan tak tahu ramai je berjaya jejak tempat yang dorang plan nak pergi tu tercapai. Sebenarnya VB ni salah satu cara minda separa sedar fikir.

Bila ada VB kita tampal dan kita tengok hari² kemudian anak² tengok secara tak langsung dapat mendoakan impian kita tu.

Yang kat bawah ni salah satu VB travel Kakak. VB yg ni lebih kepada nak realisasikan impian anak² Kakak la.

Pada korang yg tengok VB travel kakak ni, TOLONG yer doakan VISION BOARD TRAVEL Kakak ni terlaksana. Thank you in advance tau yg doakan.😘

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment