Peluang Jana Pendapatan Keluarga - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 4 March 2018

Peluang Jana Pendapatan Keluarga

Dulu rasa kerja makan gaji dah cukup untuk tampung perbelanjaan keluarga. Rupanya tak.

Tak sangka juga bila niat asal nak makan vitamin Shaklee jer. Rupanya siap boleh jadikan sumber pendapatan lagi.

Memang tak sia² la Saya pilih Shaklee ni. Banyak sangat kelebihan yang Saya boleh dapat.

Saya hanya berkongsi kebaikan produk tak kisahlah nak guna medium online ke offline sebabnya kalau tak kongsi macamana orang nak tahu kan.

Bestnya bila setiap tengah bulan ada income yg masuk. Bonus Shaklee ni pulak patent pending tau. Memang tak boleh ditiru lah oleh company lain.

Dari segi bahan² vitamin, kajian produk, R& D dan packaging semuanya company dah sediakan. Kalau kata nak berurusan secara online dengan customer, Shaklee ada boleh poskan direct.

Tak cukup tu, siap ada group support yg ajar bab² marketing lagi. Belum lagi cerita bab² keistemewaan Shaklee bagi pada distributor² ni.

Dipendekkan Saya syukur sangat buat Shaklee. Sebab Saya masih bekerja pegi pagi balik petang. Kalau kata nak buat kerja part time lepas kerja, kesian jugak anak². Takde masa pulak nak jumpa dorang.

Bukan la kata buat Shaklee ni takyah keluar². Kena jugak keluar jumpa downline, customer n attend classes untuk enhance our skill bussiness ni. Tapi nya dari segi time tu agak fleksibel la untuk Saya.

So korang yg plan nak tambah side income tu, meh la kita sembang². Lets join us at...

Agen Shaklee Manjung Aktif


#tsunamishaklee
#tsunami2018
#hi5geng

No comments:

Post a Comment