August 2018 - ~Its All About Nature n Passion~

Friday, 17 August 2018

Testimoni Kulit Berminyak, Liang Pori Semakin Mengecil Selepas Menggunakan Skincare Youth Shaklee

13:59 0
Testimoni Kulit Berminyak, Liang Pori Semakin Mengecil Selepas Menggunakan Skincare Youth Shaklee
Awal tahun haritu Shaklee telah melancarkan skincare terbaru yang diber nama Youth Shaklee bersesuaian dengan taglinenya 'Look Younger Feel Younger'. Ramai dah dapat hasil yang memberangsangkan seawal 14 hari selepas menggunakan Youth. Jom Saya kongsikan testimoni Puan Royanty.

Testimoni pori-pori mengecil

Keistimewaan Skincare Youth


Assalamualaikum .... saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.
Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.
Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.
Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.
Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.
Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.


Anda berminat nak dapatkan Skincare Youth Shaklee boleh contact Saya yer.


Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

Wednesday, 15 August 2018

Kembali Hamil Selepas 6 Tahun | Wanita Ini Temui Ikhtiarnya

23:25 0
Kembali Hamil Selepas 6 Tahun | Wanita Ini Temui Ikhtiarnya
Testimoni Set Kehamilan Shaklee

Pernah tak anda berada dalam situasi ini, bila kita dapat berita gembira yang kawan baik kita disahkan hamil? Sebagai sahabat mesti kita pun teruja sekalikan? Nah Saya kongsikan pengalaman wanita ini yang berjaya hamil anak ketiga selepas 6 tahun tidak hamil.


PENANTIAN SATU PENYIKSAAN, BERKAT IKHTIAR DENGAN SUPLEMEN DENGAN IZIN ALLAH SAYA DISAHKAN HAMIL
.

Penantian satu penyiksaan. Dulu saya mendengar je ungkapan ni tapi tak pernah benar benar merasainya.
.

Saya seorang ibu kepada 2orang anak. Kedua-dua anak saya dilahirkan secara pembedahan kerana kedudukan mereka songsang disebabkan masalah bicornuate uterus(rahim abnormal). Walaupun melahirkan secara pembedahan saya bersyukur dan redha kerana sekurangnya saya dikurniakan cahaya mata berbanding mereka yang kes mcm saya, ada yang tak berpeluang ada cahaya mata.
.

Jarak kedua-dua anak saya tak begitu jauh. Anak sulung setahun lebih, saya dah hamil anak kedua. Alhamdulillah tiada masalah semasa hamil atau selepas melahirkan.
.

Setelah melahirkan anak kedua, atas nasihat doktor saya menjarakkan kehamilan dengan mengambil implanon sebagai perancang bermula Disember 2011. Saya memakainya selama 3tahun. Selama tu juga saya tidak datang period.
.

Selepas menanggal implan pada Disember 2014 , saya fikir tahap kesuburan saya akan kembali normal. Yer lah memandangkan jarak kedua anak sebelum ni pun tak jauh sangat. Jadi saya fikir saya ni jenis subur agaknya jadi sebaik menanggal implan mesti senang je nak lekat.
.

Period dah kembali normal. DUA TIGA TAHUN berlalu masih belum ada apa-apa tanda. Saya mula risau. Saya pernah bertanyakan pada doktor, menurut doktor memang ada sesetengah orang setelah memakai implan tahap kesuburan lambat untuk kembali normal.
.

Saya pun mula berusaha, pada mulanya saya mengambil vitamin kesuburan secara konsisten seperti B-Complex yang dilengkapi asid folic. Kemudian Gla Complex untuk meningkatkan kesuburan. Di samping vitamin asas yang lain yang saya dah ambik sebelum-sebelum ni lagi. Beberapa bulan masih juga menunggu.
.

Setiap kali haid agak hampa. Saya pernah menangis jugak bila haid datang. Baru saya memahami perasaan siksanya penantian itu. Dengan orang sekeliling yang asyik bertanya bila nak tambah dan terutama anak-anak sendiri yang asyik bertanya “bila kita nak dapat baby” oh tertekan jugak kadang-kadang. Yerlah saya sendiri risau juga dengan umur semakin bertambah. Saya cuma jawab “kita doa sama-sama oke”
.

Pada awal Januari 2018 suplemen CoqTrol berada di pasaran. Saya mendengar kelas daripada pakar nutrisi betapa pentingnya pengambilan Coq dalam memberi tenaga pada sel sel tubuh badan kita. Rupanya sel ovum merupakan sel terbesar dalam badan wanita. Dan sel sperma pula merupakan sel terkecil dalam badan manusia.
.

Dan untuk pergerakan aktif sel-sel ini bertemu “cinta hati” memerlukan “tenaga”. Dan CoqTrol dapat membantu meningkatkan tenaga sel-sel ini. Ada ujian yang dijalankan menunjukkan kesan pengambilan suplemen ini pada jumlah sperma dan pergerakan sperma. Keyakinan saya bertambah bila ada seorang customer berkongsi pengalaman dia ikhtiar hamil, kata doktornya “this suplemen(coq10) is very good for your ovum”. Mendengarkan ini buat saya fikir, saya dan suami memerlukan tambahan suplemen ni, mungkin ada yang belum cukup.
.

Sebaik berada di pasaran saya terus beli dan makan bersama-sama suami. Sambil meneruskan vitamin-vitamin lain sebelum ni. Saya juga lebih mengambilberat dengan waktu subur, saya mencatatnya, menggunakan bantuan application di smartfon dan juga menggunakan ovulation kit.
Saya betul-betul berusaha kali ni selain dari terus berdoa dan minta orang sekeliling mendoakan juga.
.

Alhamdulillah dengan izinNya. Setelah habis sebotol CoqTrol, period saya lambat dan syukur saya disahkan positif hamil anak ketiga. Ye, Pada usia anak kedua 7tahun. Jarak sungguh kali ni. Suka betul kakak-kakak mendapat berita kehamilan ini. Kini, Kandungan dah nak masuk 5bulan, gerakan baby pun dah mula dirasai. Terasa rindu sungguh perasaan ni. Doakan kami ye.
.

Melalui ‘struggle’nya berusaha kali ni buat saya ingin berkongsi kisah ini. Pada yang masih menanti cahayamata jangan putus asa. Teruskan usaha. Usaha perlukan masa, pengorbanan dan kesungguhan. Melaburlah untuk kesihatan kita dan pasangan. Bila badan sihat, sel sihat insyaAllah badan kita akan sedia untuk hamil. Dan paling penting senjata utama kita adalah DOA.

Coq trol Shaklee untuk hamil


Kongsikan kisah ini jika anda juga ingin membantu orang-orang sekeliling. Semoga perkongsian ini dapat membantu pada mereka yang memerlukan. Alhamdulillah syukur pada Allah, terima kasih atas doa semua dan terima kasih Shaklee.

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5
TESTIMONI 41 : HARTINI BADRI
******************************************

Bagaimana? anda teruja tak baca kisah Puan Hartini tadi? Jika anda atau kenalan sedara mara yang memang tengah berusaha untuk ikhtiar nak hamil, anda boleh kongsikan dengan mereka yer.

Sekiranya anda nak dapatkam vitamin Shaklee untuk set kehamilan seperti di atas, anda boleh hubungi Saya atau boleh membuag pembelian online menerusi eSell dibawah yer.


Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

Testimoni Sakit Lutut Pulih Akibat Suntikan Perancang Keluarga

00:04 0
Testimoni Sakit Lutut Pulih Akibat Suntikan Perancang Keluarga
Agen Shaklee Manjung Aktif


Kali ni nak kongsikan kisah Puan SITI LAILATUL QADR yang mengalami sakit lutut kesan daripada suntikan perancang keluarga yang diambil beliau selepas melahirkan cahayamata.

Assalamualaikum. Nama saya Siti Lailatul Qadr. Saya merupakan seorang pekerja swasta. Saya ingin kongsikan pengalaman saya yang mengalami beberapa kesan sampingan selepas mengamalkan suntikan perancang keluarga.
.
Saya merupakan seorang isteri dan juga ibu kepada 2 orang cahaya mata lelaki. Saya merasakan diri saya seorang yang bertuah kerana diberikan Allah nikmat melahirkan anak secara normal (anak pertama) dan kaedah pembedahan (anak kedua). Walaupon kebanyakan wanita akan berasa gerun dengan perkataan ‘czer’, tetapi saya menganggap ianya adalah rezeki buat saya kerana dapat melalui kedua-dua pengalaman bersalin yang sangat berharga.
.
Oleh kerana saya telah melahirkan anak kedua secara pembedahan (czer), saya dan suami merancang untuk menjarakkan kehamilan yang seterusnya. Setelah berbincang, kami sepakat untuk mengambil suntikan perancang keluarga atau lebih dikenali sebagai suntikan DEPO. Suntikan ini sangat terkenal di kalangan wanita yang ingin merancang kehamilan dan ianya dilakukan 3bulan sekali.
.
Saya mendapatkan suntikan depo yang pertama di klinik kesihatan sekitar April 2017. Setelah beberapa minggu, saya mendapati diri saya kerap mengalami sengal-sengal badan dan sakit lutut secara tiba-tiba. Pada mulanya saya menganggap ianya adalah sakit badan yang biasa-biasa memandangkan saya perlu bekerja dan menguruskan hal rumah tangga setiap hari.
.
Kemudian, saya meneruskan dengan suntikan depo yang kedua sekitar Julai 2017. Keadaan yang sama berlaku terhadap diri saya. Masalah sengal-sengal badan dan sakit lutut yang kerap berlaku menyebabkan saya stress. Suami juga pelik kerana sebelum ini saya tidak pernah mengadu sakit-sakit badan kepadanya. Saya juga mengalami gangguan haid sepanjang saya menggunakan suntikan depo. Saya bertambah stress.
.
Setelah berbincang, saya dan suami memutuskan untuk tidak meneruskan lagi suntikan depo yang ketiga. Saya tahu bahawa masalah yang saya hadapi seperti sengal-sengal badan, sakit lutut dan haid terganggu merupakan kesan sampingan akibat suntikan depo yang saya ambil. Suntikan tersebut telah menyebabkan hormon saya menjadi tidak stabil dan saya nekad untuk berhenti daripada mengambil suntikan depo lagi.
.
Sebulan lebih berlalu, selepas berhenti mengambil suntikan depo saya beranggapan semuanya akan kembali normal, tetapi malangnya anggapan saya salah. Saya tetap mengalami sengal-sengal badan dan sakit lutut. Haid juga masih tidak datang hampir 8 bulan! Saya mula mencari alternatif lain seprti berurut tetapi kesannya masih sama. Akhirnya, saya sedar semua yang terjadi berpunca dari hormon yang tidak stabil dalam badan dan saya nekad untuk detoks badan saya.
.
Memandangkan saya merupakan seorang ahli Shaklee yang sah, saya faham setiap fungsi produk dan kebaikannya. Saya mula minum Vivix dan makan Alfafa untuk detoks badan saya memandangkan kedua-dua produk ini ialah agen detoks terbaik. Kemudian, saya teruskan dengan GLA Complex untuk stabilkan kembali hormon dalam badan. Saya juga mengamalkan BComplex, Omega Guard dan Ostemetrix setiap hari untuk bantu mengurangkan sengal-sengal badan dan sakit lutut yang saya alami.
.
Setelah dua bulan konsisten mengamalkan supplemen Shaklee ini, alhamdulillah badan saya kembali cergas. Saya tidak lagi mengalami sakit lutut dan paling menggembirakan haid saya kembali normal. Saya tahu setiap perancang keluarga mempunyai kesan sampingan berbeza bergantung pada tahap keupayaan badan seseorang. Saya sangat bersyukur kerana telah berjumpa penyelesaian kepada masalah yang saya hadapi dengan izin Allah jua. Alhamdulillah, terima kasih Shaklee.
Pengedar Shaklee Manjung Aktif


Alhamdulillah, akhirnya Puan Siti Lailatul Qadr temui penawarnya. Jika anda yang membaca kisah Puan Laila ingin mendapatkan vitamin yang digunakan oleh beliau anda boleh menghubungi Saya atau boleh membuat belian secara online melalui eSell yer.

Pengedar Shaklee Manjung

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh rujuk butiran dibawah.

Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

Tuesday, 14 August 2018

Cara Terbaik Mengawal Paras Gula Dalam Darah untuk Pesakit Diabetes

00:31 0
Cara Terbaik Mengawal Paras Gula Dalam Darah untuk Pesakit Diabetes
Cara turunkan kencing manis

Paras gula dalam darah selalunya berkait rapat dengan mereka yang mempunyai penyakit diabetes ataupun kencing manis.

Apa itu Diabetes atau Kencing Manis?


Secara amnya, penyakit Diabetes adalah penyakit yang berpunca daripada kandungan gula yang tinggi dalam darah. Keadaan ini dipanggil hiperglisemia. 

Paras gula dalam darah dikawal oleh pankreas iaitu organ yang menghasilkan hormon insulin.

Penyakit Diabetes disebabkan oleh kekurangan insulin. Ia menyukarkan proses untuk mengeluarkan gula dalam darah dan dalam masa yang sama ia turut menjejaskan sel dalaman untuk membekalkan tenaga.

Terdapat 2 jenis Diabetes:


  •  Jenis I ( Insulin Dependent Diabetes Melitus)
    - berpunca daripada kegagalan penghasilan insulin oleh kelenjar pankreas atau tiada langsung. Jenis I mendapat simptom ketika zaman remaja atau sebelum mencecah 40an. Sekiranya pankreas gagal hasilkan insulin dan rawatan bagi mengawal tahap glukosa darah.

  • Jenis II 
- Badan mengalami kerintangan insulin iaitu badan tak dapat menghasilkan insulin atau tidak menggunakan hormon insulin dengan baik. Biasanya ia kerap berlaku pada mereka yang berumur lebih 40-an

Dalam bahasa mudahnya, Pankreas masih mengawal insulin tapi perlu dikawal pengambilan makanan, berat badan, senaman dan pengambilan ubatan.

Cara Mengawal Paras Gula Dalam Darah


  • Menjalani gaya hidup yang sihat.
  • Pengambilan makanan sihat dan seimbang.
  • Melakukan aktiviti fizikal seperti senaman
  • Pengawalan berat badan
  • Bersilaturrahim
  • Pengambilan ubatan yang terkawal
  • Mengamalkan pengambilan suplemen semulajadi 

Cadangan Suplemen Semulajadi Shaklee Untuk Pesakit Diabetes


Pengambilan suplemen ini merupakan cadangan alternatif untuk mereka yang ada Diabetes. Antara vitamin yang dapat membantu mengawal paras gula dalam darah adalah seperti berikut.

Vivix Shaklee

Vivix bantu kawal gula dalam darah

• Minuman yang sangat tinggi kandungan antioksidan dan resveratrol dengan gabungan polifenol membantu sel jadi lebih sihat dan dapat membantu untuk menurunkan paras gula serta membantu badan jadi lebih sensitif terhadap pengeluaran insulin.

ESP (Energizing Soy Protein)

Esp untuk turunkan bacaan kencing manis

• Membantu pankreas supaya boleh menghasilkan insulins yang baik.

GLA Complex

• Ejen anti-radang yang dapat membantu mengurangkan simptom kesakitan saraf.

Omega Guard

• Membantu menurunkan risiko diabetes dan penyakit kardiovaskular.

Vitamin C

vitamin c shaklee

• Membantu meningkatkan imuniti dan melawan jangkitan. Ia juga bantu mengelakkan gula dalam sel menjadi gula alkohol.

Garlic Complex

• Mengandungi allicin yang membantu merendahkan paras gula didalam badan.





Sekiranya anda ingin mendapatakan vitamin untuk kawal paras gula dalam darah secara online. Anda boleh klik button eSell dibawah. Pembelian vitamin boleh dibuat menggunakan debit atau kredit card.


Tetapi sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat nasihat daripada Saya berkaitan produk dan masalah berkaitan serta cara makan. Anda boleh terus menghubungi Saya seperti yang tertera dibawah. 

Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

Monday, 13 August 2018

Pengedar Vivix Shaklee Di Manjung Paling Aktif

12:15 0
Pengedar Vivix Shaklee Di Manjung Paling Aktif
Saya suka minum Vivix tapi kalau boleh nak la agen yang jual Vivix tu hantar by hand ke Saya..
Agen Vivix Shaklee paling aktif di Manjung
Pengedar Vivix Shaklee di Manjung

Ha, ada berita baik untuk orang Manjung. Kalau nak dapatkan Vivix, anda boleh dapatkan Vivix dari Saya tau. Saya Pengedar Vivix Shaklee paling aktif di Manjung ye.

Penting sangat kita nak beli Vivix or vitamin lain dengan Pengedar Shaklee yang berdaftar. Bukan saja berdaftar, Saya juga mendapat konsultansi berkaitan supplemen Shaklee ni daripada Pakar Nutrisi Shaklee yang berpengalaman tau.

Bukan apa, kita ni nak makan supplemen bukan aci beli je. Bukan fikir nak murah je TAPI kita kena dapatkan daripada agen yang mampu bagi konsultansi yang baik untuk pengguna. Betulkan?

InshaAllah bila anda beli Vivix dengan Saya, apa yang anda akan dapat ialah dari segi konsultansi, cara makan dan follow up berkala untuk kepentingan anda. Baru berbaloi beli vitamin kan? bukan touch n go yer :)


Wow!!! Beli 2 botol Vivix Free Membership, Free Postage dan Cashback dipertengahan bulan hadapan.


Sekiranya anda tinggal di sekitar Manjung yang nak dapatkan Vivix Shaklee, anda boleh hubungi Saya seperti yang tertera dibawah ni yer.

Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore


Friday, 10 August 2018

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Tanpa Perlu Laser Muka

23:52 0
Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Tanpa Perlu Laser Muka
parut chicken pox hilang

Parut jerawat pasir pun kita dah bisingkan? Inikan pula parut Chicken Pox. Lagi lah tak boleh duduk diam. Nak pulak yang kena Chicken Pox tu golongan wanita. Faham la kan, kecantikan dan wanita sangat berkait rapat. 

Tuesday, 7 August 2018

5 Tanda Kolestrol Tinggi Dalam Badan

20:43 0
5 Tanda Kolestrol Tinggi Dalam Badan

Pengedar Shaklee Manjung Aktif



Kolestrol adalah sejenis lemak yang disebut sebagai lipid. Ia diperlukan oleh tubuh untuk bekerja dengan baik. Badan kita boleh menghasilkan kolestrol dan juga boleh mendapatkannya dari sumber makanan. Terdapat dua jenis kolestrol didalam badan kita. High Density Lipoprotein (HDL) dikenali sebagai kolestrol baik. Manakala Low Density Lipoprotein (LDL) pula dikenali sebagai kolestrol jahat 


Jika anda ingin tahu, kolestrol tinggi ini sangat bahaya kepada kita sekiranya anda tidak mendapatkan rawatan. Ini kerana kolestrol tinggi juga salah satu sebab boleh mengakibatkan kematian mengejut. Sebelum itu, mari kita ambil tahu apakah 7 tanda kolestrol tinggi dalam badan.

5 Tanda Kolestrol Tinggi Dalam Badan


1. Sakit Kepala 

  • Kebiasaanya sakit kepala adalah keadaan mereka yang mempunyai hipertensi. Kemungkinan besar sakit kepala mendorong kepada tekanan darah tinggi. Ini kerana kolestrol yang duduk di salur darah bahagian otak boleh menyebabkan strok. Tetapi jika ia duduk di salur darah bahagian jantung ia boleh mengakibatkan serangan jantung.

 2. Sakit Pada Kaki

  • Kesakitan di kaki terjadi akibat daripada aliran darah yang sepatutnya masuk ke kaki jadi terbantut.

3. Kuku Berubah

  •  Ia terjadi kerana kuku tidak dapat bekalan yang mencukupi akibat peredaran darah terganggu. Makanya akan berlaku perubahan dibahagian kuku seperti kuku menebal dan lambat tumbuh setelah dipotong.

4. Berat Badan Berlebihan

  • Apabila berlaku gangguan metabolisme ia akan mengakibatkan lemak terkumpul dibahagian perut. Dengan itu berat badan akan meningkat dan ia boleh menyebabkan kegemukan kerana sel-sel lemak semakin banyak dan boleh menjurus kepada obesiti.

5. Jantung Terasa Sakit


  • Apabila saluran darah berhampiran organ jantung menjadi semakin sempit ia boleh menyebabkan serangan jantung kerana apabila arteri yang menyalurkan darah ke otak mula tersumbat ia akan menyebabkan seseorang itu mengalami strok.


Sebagai langkah berjaga- jaga, kita dikehendaki membuat pemeriksaan kesihatan bagi memastikan badan kita bebas daripada sebarang penyakit.

Selain itu, amalan gaya hidup sihat sangat memainkan peranan. Perbanyakkan pengambilan makanan sihat, makanan yang kurang minyak, luangkan masa untuk melakukan aktiviti fizikal, elak pengambilan alkohol dan kafein berlebihan demi kehidupan yang sihat.


Di sini Saya inginkan kongsikan beberapa makanan kesihatan yang boleh membantu untuk kurangkan kolestrol. Tak salah kita ikhtiar untuk menyokong kesihatan kita kan?

Cadangan Suplemen Shaklee Untuk Kolestrol Tinggi Dalam Badan

Vivix Shaklee untuk kolestrol

 Vivix 

Antioksidan yang ada didalam Vivix dapat membantu melindungi sel termasuk sel pada sekitar bahagian salur darah. Ia juga dapat melancarkan aliran darah.

Phytocol-ST

Ia bertindak mencegah kolestrol yang ada dalam salur darah.

Omega Guard

Omega 3 yang mengandungi EPA dan DHA bantu menurunkan kadar kolestrol jahat LDL.


Garlic Complex

Membantu merendahkan kadar kolestrol dan tekanan darah.

Vitamin C

Membantu menurunkan kadar kolestrol dan menguatkan dinding arteri.

Vitamin E

Membantu memperbaiki peredaran darah.


B Complex

Vitamin B3 (Niacin) bantu turunkan kadar kolestrol.

Sekiranya anda mahu mendapatkan Set Kolestrol Shaklee secara online menggunakan Kad kredit atau Debit Kad. Anda boleh klik ikon eSell dibawah.

Set Kolestrol Shaklee

Tetapi jika anda ingin mendapatkan konsultansi percuma berkaitan produk, anda boleh menghubungi Saya seperti details tertera dibawah.



Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore





Sunday, 5 August 2018

Promosi Vivix Shaklee Ogos 2018 Murah Jimat Berbaloi-baloi

22:33 0
Promosi Vivix Shaklee Ogos 2018 Murah Jimat Berbaloi-baloi
Agen Shaklee Manjung Aktif
Vivix Shaklee 

Peminat Vivix Shaklee mesti ternanti-nantikan Promosi ni kan? Serius memang bulan ni anda boleh menikmati penjimatan berlipat kali ganda tau.

Kenapa mesti beli Vivix bulan ni?

Jawapannya ialah bila anda buat pembelian Vivix bulan ni anda akan dapat penjimatan yang sangat berbaloi-baloi tau. 

Bayangkan sebelum ni anda beli Vivix Shaklee sebotol dengan harga RM475 TETAPI bulan Ogos 2018 ni anda boleh dapat dengan harga macam ni

Vivix beli 6 botol PERCUMA SEBOTOL = RM2280.00. PROMOSI Pembelian 6 botol anda boleh dapat FREE SEBOTOL VIVIX berharga RM475 PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM65, dapat CASH BACK bulan depan RM250
Sangat  menguntung bukan!!!
Tapi syaratnya kena beli 6botol la yer, jangan tuntut harga sebotol ni pulak😁.
Berbaloi sangat sangat berbaloi.
Simpan stok untuk diri anda dan yang tersayang.

Expired date Vivix April 2019. Memang untung beli 1 set 6 botol + 1 ni. Vivix ni kalau tak promo pun dah memang menjadi produk nombor 1 permintaan ramai tau.

Promo Vivix

Ni sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 6 botol tau. Sekiranya anda nak beli Twinpack Vivix Shaklee pula, pengiraannya begini.

Sebotol Vivix RM475. Bila anda beli 2 botol atotalnya RM950. Ni belum less lagi tau. Kalau anda nak tahu, bila anda buat pembelian 2 botol Vivix secara automatiknya anda kena bayar RM760 sahaja!! Jimat bukan?

Cuba anda kira? tu belum lagi dipotong 5% tau. Saya cadangkan anda beli 2 botol Vivix ni. Nanti anda akan dapat Free Membership bernilai RM65, Free Post dan Cashback RM36 pada pertengahan bulan hadapan. 

Buat pengetahuan anda, Vivix Shaklee ni didatangkan dari 4 ramuan utama yang semulajadi.

Klik disini untuk ketahui Info Vivix Shaklee.


Promosi Vivix Shaklee
4 Bahan Utama Vivix Shaklee

Disini Saya kongsikan antara kebaikan Vivix Shaklee untuk kesihatan.


  • Vitamin untuk tingkatkan tenaga
  • Vitamin untuk gastrik
  • Vitamin untuk turunkan bacaan darah
  • Vitamin untuk menyokong kesihatan sendi
  • Vitamin untuk bantu berhenti merokok
  • Vitamin untuk anti-penuaan
  • Vitamin untuk kesuburan
  • Vitamin untuk bantu perbaiki kerosakan sel dan DNA
  • Vitamin untuk tingkatkan imun badan
Banyak lagi kelebihan Vivix Shaklee untuk kesihatan. Disini Saya selitkan beberapa testimoni pengguna Vivix. Boleh klik Testimoni Vivix


Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan Kad Kredit ataupun Debit Kad apabila anda Klik button eSell dibawah.


Tetapi sekiranya anda inginkan konsultansi daripada Saya, anda boleh hubungi Saya seperti keterangan dibawah.



Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore