Promosi Vivix Shaklee Ogos 2018 Murah Jimat Berbaloi-baloi - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 5 August 2018

Promosi Vivix Shaklee Ogos 2018 Murah Jimat Berbaloi-baloi

Agen Shaklee Manjung Aktif
Vivix Shaklee 

Peminat Vivix Shaklee mesti ternanti-nantikan Promosi ni kan? Serius memang bulan ni anda boleh menikmati penjimatan berlipat kali ganda tau.

Kenapa mesti beli Vivix bulan ni?

Jawapannya ialah bila anda buat pembelian Vivix bulan ni anda akan dapat penjimatan yang sangat berbaloi-baloi tau. 

Bayangkan sebelum ni anda beli Vivix Shaklee sebotol dengan harga RM475 TETAPI bulan Ogos 2018 ni anda boleh dapat dengan harga macam ni

Vivix beli 6 botol PERCUMA SEBOTOL = RM2280.00. PROMOSI Pembelian 6 botol anda boleh dapat FREE SEBOTOL VIVIX berharga RM475 PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM65, dapat CASH BACK bulan depan RM250
Sangat  menguntung bukan!!!
Tapi syaratnya kena beli 6botol la yer, jangan tuntut harga sebotol ni pulakšŸ˜.
Berbaloi sangat sangat berbaloi.
Simpan stok untuk diri anda dan yang tersayang.

Expired date Vivix April 2019. Memang untung beli 1 set 6 botol + 1 ni. Vivix ni kalau tak promo pun dah memang menjadi produk nombor 1 permintaan ramai tau.

Promo Vivix

Ni sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 6 botol tau. Sekiranya anda nak beli Twinpack Vivix Shaklee pula, pengiraannya begini.

Sebotol Vivix RM475. Bila anda beli 2 botol atotalnya RM950. Ni belum less lagi tau. Kalau anda nak tahu, bila anda buat pembelian 2 botol Vivix secara automatiknya anda kena bayar RM760 sahaja!! Jimat bukan?

Cuba anda kira? tu belum lagi dipotong 5% tau. Saya cadangkan anda beli 2 botol Vivix ni. Nanti anda akan dapat Free Membership bernilai RM65, Free Post dan Cashback RM36 pada pertengahan bulan hadapan. 

Buat pengetahuan anda, Vivix Shaklee ni didatangkan dari 4 ramuan utama yang semulajadi.

Klik disini untuk ketahui Info Vivix Shaklee.


Promosi Vivix Shaklee
4 Bahan Utama Vivix Shaklee

Disini Saya kongsikan antara kebaikan Vivix Shaklee untuk kesihatan.


  • Vitamin untuk tingkatkan tenaga
  • Vitamin untuk gastrik
  • Vitamin untuk turunkan bacaan darah
  • Vitamin untuk menyokong kesihatan sendi
  • Vitamin untuk bantu berhenti merokok
  • Vitamin untuk anti-penuaan
  • Vitamin untuk kesuburan
  • Vitamin untuk bantu perbaiki kerosakan sel dan DNA
  • Vitamin untuk tingkatkan imun badan
Banyak lagi kelebihan Vivix Shaklee untuk kesihatan. Disini Saya selitkan beberapa testimoni pengguna Vivix. Boleh klik Testimoni Vivix


Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan Kad Kredit ataupun Debit Kad apabila anda Klik button eSell dibawah.


Tetapi sekiranya anda inginkan konsultansi daripada Saya, anda boleh hubungi Saya seperti keterangan dibawah.



Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore



No comments:

Post a Comment