Testimoni Kulit Berminyak, Liang Pori Semakin Mengecil Selepas Menggunakan Skincare Youth Shaklee - ~Its All About Nature n Passion~

Friday, 17 August 2018

Testimoni Kulit Berminyak, Liang Pori Semakin Mengecil Selepas Menggunakan Skincare Youth Shaklee

Awal tahun haritu Shaklee telah melancarkan skincare terbaru yang diber nama Youth Shaklee bersesuaian dengan taglinenya 'Look Younger Feel Younger'. Ramai dah dapat hasil yang memberangsangkan seawal 14 hari selepas menggunakan Youth. Jom Saya kongsikan testimoni Puan Royanty.

Testimoni pori-pori mengecil

Keistimewaan Skincare Youth


Assalamualaikum .... saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.
Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.
Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.
Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.
Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.
Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.


Anda berminat nak dapatkan Skincare Youth Shaklee boleh contact Saya yer.


Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

No comments:

Post a Comment