BLNC Aktiviti Business Yang Dinanti-nantikan Sepanjang Tahun - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 20 January 2019

BLNC Aktiviti Business Yang Dinanti-nantikan Sepanjang Tahun

Menanti Februari 2019, InshaAllah sekali lagi bakal diraikan dengan menghadiri Business Leaders National Conference atau BLNC. Alhamdulillah tahun ni Wana berjaya melayakkan diri menghadiri aktiviti business yang sangat- sangat memberi aura luar biasa kepada mereka yang datang.

Pengedar Shaklee Manjung

Tahun ni merupakan tahun ketiga Wana berjaya meloloskan diri. Tak sabar rasanya nak sedut aura insan-insan hebat ni. Lagi best masa ni la Kita dapat berkongsi ilmu, pendapat dan beramah mesra dengan Mentor-mentor, upline, downline dan sideline seluruh Malaysia.

Setiap kali datang ke BLNC pasti ada tema pakaian tau. Meriah sangat group Whatsapp beberapa minggu sebelum acara gah ini berlangsung. Mana taknya, masing-masing nak share OOTD mereka. Ye lar, leaders yang buat Shaklee ni bukan sahaja terdiri daripada mereka yang bekerjaya tetapi mereka yang hanya bergelar surirumah yang mempunyai income 4, 5, 6 angka tau. Hebat bukan?

aktiviti business shaklee


Kebetulan BLNC tahun lepas, Shaklee buat pertama kalinya launching produk Skincare terbaru iaitu Youth Shaklee. Wow, masing-masing teruja tau. Boleh baca post Wana dalam blog ni berkaitan dengan skincare Youth.



Anda nak jadi macam Kami?


shaklee manjung

Nak jadi macam kami, mudah jer. Anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan membuat pembayaran sebanyak RM75 sahaja. Anda boleh terus hubungi Wana jer.

Once dah join, anda akan dimasukkan kedalam support group yang telah Wana sediakan. Tujuan support group ni, Wana akan guide anda selok belok berbusiness Shaklee. Selain tu tentulah untuk berjaya mengemudi empayar business Shakleekan.

Anda boleh hubungi Wana untuk ketahui lebih lanjut berkaitan business dan join ahli okey. 

jana pendapatan dengan shaklee

Wana Mohd Tahir | 0109749611
Pengedar Shaklee Malaysia
COD: Manjung, Sitiawan, Lekir 
Postage : Seluruh Malaysia, Indonesia & Brunei

No comments:

Post a Comment