.:: SET KESIHATAN SENDI & TULANG::. - ~Its All About Nature n Passion~

Saturday, 7 February 2015

.:: SET KESIHATAN SENDI & TULANG::.

Assalamualaikum..selamat berhujung minggu. Petang ni nak share dengan semua tentang Set Kesihatan sendi & Tulang. Apakah vitamin yang sesuai untuk mereka yang mengalami sakit sendi dan tulang ini.

Bagi mengekalkan kesihatan tulang yang optimum, pengambilan supplimen adalah sangat penting bertujuan untuk mengecapi kesihatan keseluruhan yang sempurna. Terdapat 3 jenis vitamin untuk mereka yang ingin memeliharara kesihatan sendi dan tulang ini. Vitamin tersebut adalah:


  • Advanced Joint Health Tablet : Mengandungi rumusan berpaten yang terdiri daripada ekstrak Boswellia dan Ekstrak Jagung serta nutrien penting lain termasuk Zink, Kuprum, Mangan dan Vitamin C. Gabungan formula proprietari ini sangat efektif dan terbukti berkesan untuk menyokong pergerakan, fleksibiliti dan fungsi sendi yang sihat. Ia juga mengandungi glukosamina dari ekstrak jagung.

  • Shaklee Omega Guard : Merupakan asid lemak Omega 3 yang dapat mengurangkan inflamasi dengan mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi dan ia juga bertindak sebagai pelincir untuk pergerakan yang lebih aktif.

  • Ostematrix : Mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ia bertujuan untuk membekalkan nutrien harian termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi.Set Kesihatan Sendi Shaklee Berjaya
SET KESIHATAN SENDI & TULANG

Testimoni Pengguna Yang Mengamalkan Set Kesihatan Sendi & TulangTESTIMONI 1: SET SENDI


TESTIMONI 2 : SET SENDI


TESTIMONI 3 : SET SENDI


Berminat? Hubungi Saya disini.. TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!!


Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment