.:: WELCOME 2015::. - ~Its All About Nature n Passion~

Tuesday, 3 February 2015

.:: WELCOME 2015::.

Assalamualaikum semua..terima kasih sebab sudi berkunjung di teratak Khyranaeems Vitastore. Didoakan kalian semua sihat dan beroleh keberkatan daripada-NYA. Welcome 2015! Moga permulaan tahun baru memberi sinar kebahagiaan buat kita semua.


Penutup tahun 2014 banyak memberi kesedaran buat Saya tentang erti kehidupan sebenar. Pelbagai perkara suka duka yang terpaksa kami lalui demi kelansungan hidup..Moga 2015 membawa 1001 rahmat daripada Ilahi. Entry kali ni lebih kepada coretan kehidupan harian. Sedih mengenangkan nasib mangsa banjir... Moga Allah hadirkan hikmah yang tersembunyi di balik dugaan yang menimpa kalian..

Sebenarnya apa yang terjadi merupakan peringatan buat Saya selaku hamba yang kerdil lagi hina ini.. Tika dan saat ini jiwa ni meronta untuk jadi hamba Allah yang kaya dan Berjaya..bukan sahaja untuk duniawi malah ukhrawi..disaat insan lain memerlukan pertolongan kita ada menghulurkan tangan..sama-sama lah kita yer :)


Ok,lastly..Nak jugak uar2 kan yang Kedai Maya Saya sentiasa open untuk mereka yang memerlukan Vitamin Shaklee tau..bak kata Abg Jebat a.k.a Sharnaaz Ahmad "Kita tak mungkin sihat selamanya..kerana kesihatan itu milik Allah bukan kita..So, berusahalah untuk Kesihatan"..


Nantikan lebih banyak perkongsian dari Saya di lain entry k..Sayang semua.No comments:

Post a Comment