TESTIMONI: VIVIX BANTU SEMBUHKAN BELL'S PALSY - ~Its All About Nature n Passion~

Saturday, 9 April 2016

TESTIMONI: VIVIX BANTU SEMBUHKAN BELL'S PALSY

Vivix Shaklee adalah salah satu suplemen terbaik di dunia. Ia bukan sahaja terbukti sebagai ejen anti-penuaan tetapi ia juga menykong kesihatan otak dan saraf. Pesakit Bell's Palsy yang masih mencari penawar kepada penyakit ini amat disyorkan untuk mengamalkan Vivix secara konsisten. 

Antara kandungan Vivix adalah anggur muscadine iaitu anggur liar yang mempunyai 20 kromosom (anggur biasa 19 kromosom). Oleh kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan termasuk fungsi imun yang tinggi dan antioksidan terbaik. Anggur ini mempunyai buah yang besar, sebesar bola golf dan hidup di kawasan ekstrem dan menjadikan ia mengandungi banyak polifenol dan resveratrol.Ia juga mengandungi asid ellagik iaitu sejenis polifenol yang tiada dalam anggur jenis lain. Asid ellagik  berperanan dalam menghentikan bahan kimia penyebab kanser. Ia juga anti virus dan anti bakteria. Banyak fitonutrien (phytonutrients) hadir dalam anggur muscadine telah diiktiraf sebagai antioksidan dan agen anti-radang yang paling berkuasa terutama pada kulit dan bijinya. Anggur muscadine adalah rendah lemak dan sodium, dan mempunyai jumlah kalium, serat dan sumber vitamin C yang sihat. Fiber dalam anggur muscadine melebihi fiber dalam oat.

Disini Saya kongsikan pengalaman mereka yang mengamalkan Vivix untuk masalah Bell's Palsy. 

Selama 3 bulan konsisten Vivix, akhirnya sembuh dari Bell's Palsy


Bertahun menghidap Bell's Palsy akhirnya hilang


Jika anda berminat untuk mendapatkan Vivix Shaklee, anda boleh dapatkannya melalui Saya secara COD dan melalui pos. Sekiranya anda berada disekitar Manjung, Sitiawan, Lekir dan kawasan yang berhampiran. Khidmat COD disediakan. Ini kerana Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee Manjung.

Untuk Pertanyaan dan Tempahan boleh hubungi Saya:

Call/SMS/Whatsapp/Telegram:010-2114231
COD:Kayan/ Lekir/Sitiawan/Manjung
POSTAGE: Seluruh Malaysia


1 comment:

  1. Ramai org ckp vivix ni bagus..byk testimoni...kena cuba jgk ni

    ReplyDelete