Cara Mengatasi Masalah Sakit Pinggang dan Lenguh Badan Selepas Bersalin. - ~Its All About Nature n Passion~

Monday, 15 May 2017

Cara Mengatasi Masalah Sakit Pinggang dan Lenguh Badan Selepas Bersalin.

Masalah sakit pinggang dan lenguh badan memang tak boleh di elakkan. Nak pula ibu-ibu yang memiliki anak-anak kecil dalam masa yang sama bekerja dari rumah. Tentu banyak tugas harian yang perlu diselesaikan. Puan Wan Zainab ada rahsia yang ingin dikongsikan dengan korang. Jemput baca ye.

Cara atasi lenguh badan

Saya Wan Zainab Bt. Wan Muhammad berusia 29 tahun. Mempunyai 2 orang cahaya mata lelaki. Saya suri rumahtangga yang bekerja dari rumah. Saya merupakan ibu yang aktif dan sibuk dengan aktiviti luar.

Selepas melahirkan anak kedua, saya mengalami masalah sakit pinggang, lenguh-lenguh, sakit belakang dan kerap letih. Situasi ini saya sedar sewaktu anak kedua berusia 7 bulan. Anak sulung pula jenis yang aktif. Tambahan pula sekarang anak kedua dah berusia 1 tahun. Adik dan abang sama-sama aktif.

Saya rasa hari-hari ingin diurut belakang badan. Memang rasa tak selesa bahagian belakang. Waktu tidur, saya alaskan bantal pada bahagian belakang. Selain sakit belakang, kaki juga sering sakit terutamanya pada bahagian buku lali. Suamilah yang selalu jadi tukang urut tak berbayar.

Sehinggakan saya rasa ingin jumpa doktor, risau jugak kalau bahagian belakang bermasalah.Takut slip disc atau lain-lain masalah. Tapi saya batalkan hasrat kerana ingin mencuba Vivix.

Set Sendi Shaklee

Jun 2016, promosi Vivix. Saya ambil peluang ini untuk consume Vivix. Alhamdulillah, 3 minggu amalkan Vivix, rasa sakit badan dah beransur hilang. Bangun pagi pun mudah je dan badan rasa lebih ringan daripada biasa. Sakit kaki dan tumit dah tiada. 

September lepas, saya join marathon. Walaupun 3 KM, saya rasa bertenaga dan masa larian, saya tak rasa sakit perut (senak perut). Kebiasaannya kalau larian, sakit perut memang akan terasa. Sangat pelik! Saya tak mudah penat. Jatuh cinta pada Vivix!!

TESTIMONI 16: WAN ZAINAB

Jika inginkan supplemen seperti Puan Wan Zainab amalkan. Korang boleh klik dibawah untuk order atau hubungi Wana terus ye.


Wana Mohd Tahir | 010.9749611
Email: cikwana@gmail.com

COD: Batu 6 Caltex|Giant Hypermarket Manjung.

No comments:

Post a Comment