Cara Pudarkan Jeragat Di Usia Emas | Ibu Ini Ada Penyelesaiannya - ~Its All About Nature n Passion~

Saturday, 20 May 2017

Cara Pudarkan Jeragat Di Usia Emas | Ibu Ini Ada Penyelesaiannya

Kenapa jeragat sering terjadi pada golongan wanita yang menginjak usia 30tahun dan ke atas? Biasanya jeragat ini terjadi disebabkan oleh masalah hormon dan penggunaan alat kosmetik yang salah. Ibu ini ada kisah bagaimana jeragatnya pudar biarpun usianya kian meningkat ke usia emas.

Pengedar Shaklee Manjung

Ibu memang pengguna Shaklee. Sebelum mengenali Vivix, ibu memang ambil Ostematrix dan GLA tanpa miss. Selain dari itu, kadang-kadang beliau ambil Omega untuk kolestrol. 

Ibu mula cuba Vivix kepunyaan adik yang tertinggal di rumahnya. Kesan pertama yang beliau rasa adalah pada pagi keesokannya. Biasanya ibu akan mengantuk selepas solat subuh, tetapi pagi itu beliau rasa cergas dan tidak mengantuk.

Sejak itu, ibu konsisten makan Vivix. Dua minggu kemudian, ibu beritahu satu berita baik. Jeragat kehitaman dimukanya pudar selepas makan Vivix. Ibu memang suka cuba pelbagai jenis produk kosmetik sejak muda. Ada produk yang beri kesan terbakar dan jeragat yang susah tanggal dimukanya. Syukur, dengan izin Allah, mukanya kembali berseri-seri walaupun usia sudah cecah 62 tahun dan mempunyai 20 orang cucu.

Kini, ibu memang tak boleh miss makan Vivix. Vivix adalah produk Shaklee kegemarannya. Dahulu, beliau ambil GLA untuk kurangkan komplikasi menopause, tetapi kini beliau sendiri akui Vivix jauh lebih berkesan membantu kurangkan komplikasi itu seperti eczema pada kulit. Beliau sendiri syorkan wanita menopause ambil Vivix untuk lebih sihat, cergas dan ceria.

Penjual Shaklee Manjung

Siapa yang tak gembira bila orang tersayang lebih ceria, cergas dan berseri-seri kan?
Alhamdulillah. Terima kasih Vivix, Terima kasih Shaklee

TESTIMONI 20: UMI KALSOM BT. OMAR

Moga cerita yang Saya kongsikan ini dapat dijadikan manfaat dan rujukan korang ye. As usual nak dapatkan produk Shaklee, boleh hubungi Saya okey. Terima kasih korang.😘

Wana Mohd Tahir | 010.9749611
Email: cikwana@gmail.com
COD: Batu 6 Caltex|Giant Hypermarket Manjung.


No comments:

Post a Comment