Masalah Backpain, Lelaki Ini Berjaya Turunkan Berat badannya Dengan Detox. - ~Its All About Nature n Passion~

Wednesday, 17 May 2017

Masalah Backpain, Lelaki Ini Berjaya Turunkan Berat badannya Dengan Detox.

Siapa sangka masalah backpain menyebabkan lelaki ini berjaya menurunkan berat badannya selepas beliau mengamalkan detox. Nak tahu kisa beliau meh kita baca perkongsian Wana kali ni.

Detox Shaklee
Kurus hensem ke buncit lagi hensem? 😉

Pada tahun 2011, saya mengalami sakit yang paling dasyat hingga saya tak boleh berdiri dan telah menjalani surgery untuk masalah backpain saya ni. Doktor nasihatkan saya untuk buat fisio dan juga turunkan berat badan.

Akhir-akhir ini saya telah mengalami masalah backpain lagi disebabkan berat badan yang semakin meningkat. Sakit sehingga saya rasa seperti mahu terduduk. Melihatkan ini, isteri saya cadangkan saya untuk turunkan berat badan. Berat saya untuk beberapa tahun kebelakangan ini tidak pernah kurang dari 85kg.

Isteri saya sarankan saya untuk buat Detox Shaklee dulu untuk singkirkan toksin supaya proses penurunan berat badan lebih lancar. Setelah melihat Mealplan, saya bersetuju untuk buat Detox Shaklee untuk 7 hari ini. Isteri menyediakan menu mengikut plan dan saya ambil Set Vitamin Detox Shaklee seperti yang disarankan oleh pakar nutrisi Shaklee.

Set detox Shaklee
Berat Turun Selepas Amalkan Detox

Alhamdulillah ada penurunan berat badan sebanyak 5.9kg. Saya gembira kerana sudah lama berat badan saya tak turun. InsyaAllah saya akan maintain ikut Mealplan hari ke 7 untuk turunkan lebih banyak berat badan.

Saya harap dengan penurunan berat badan ini dapat mengurangkan masalah backpain saya ni.

Jom Detox bersama saya.

TESTIMONI 16: HAIRUS IZMAN

Moga perkongsian Wana mengenai detox dapat membantu kalian. Bagus sangat buat detox ni. Bukan sekadar nak kurus tau. Jika ingin hamil pun digalakkan berdetox yer. Nak dapatkan set detox, boleh order je ikut link dibawah.

 Pembelian Disini

Wana Mohd Tahir | 010.9749611
Email: cikwana@gmail.com
COD: Batu 6 Caltex|Giant Hypermarket Manjung.

No comments:

Post a Comment