PENGEDAR SAH SHAKLEE PALING AKTIF DI KAWASAN LUMUT, MANJUNG, SITIAWAN DAN LEKIR - ~Its All About Nature n Passion~

Tuesday, 30 January 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE PALING AKTIF DI KAWASAN LUMUT, MANJUNG, SITIAWAN DAN LEKIR

Pengedar Shaklee Manjung Aktif
Pengedar Sah Shaklee Paling Aktif Di Manjung

Assalamualaikum. Hai, Saya Wana Mohd Tahir. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee paling aktif di kawasan Lumut, Manjung, Sitiawan dan Lekir. Saya telah bersama Shaklee sejak tahun Jun 2013 sehingga kini masih aktif lagi mengusahakan business Shaklee

Kepakaran Saya adalah membantu anda yang mengalami masalah berkaitan sendi, kebas kaki tangan, sakit tapak kaki dan seangkatan dengannya. Ini kerana Saya pernah mengalami sakit tapak kaki yang boleh dikatakan kronik. Berkat konsisten Set Sendi/Kebas Shaklee. Alhamdulillah sakit tapak  kaki Saya beransur hilang.

Jadi 'Killer Product' Saya adalah Set Sendi/ Kebas Shaklee. Sekiranya anda ingin mendapatkan vitamin Shaklee yang lain pun Saya ada. Jangan risau okey. Saya sedia membantu. 

APA ANDA AKAN DAPAT BILA MEMBELI VITAMIN SHAKLEE DARI SAYA?


Dah tentulah anda layak mendapat Konsultansi/Consultation PERCUMA daripada Saya, Cara makan yang betul dan Saya akan guide anda dari A sehingga Z.

Jadi apalagi, anda yang berhampiran dengan kawasan COD Saya, jangan segan silu untuk menghubungi Saya bagi mendapatkan vitamin Shaklee yer. Sebaliknya jika anda berada diluar kawasan COD Saya, anda jangan susah hati kerana Saya masih menyediakan perkhidmatan pengeposan melalui POSLAJU MALAYSIA.

Atau anda boleh Order Online disini.


Sila hubungi Saya seperti details dibawah ye.
Hubungi : 010-9749611

COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut

POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIANo comments:

Post a Comment