Testimoni Sakit Gout Nenek Makin Berkurangan - ~Its All About Nature n Passion~

Thursday, 23 August 2018

Testimoni Sakit Gout Nenek Makin Berkurangan

Testimoni kali ni berkaitan sakit gout yang dialami oleh nenek kepada Puan Zainab Muhammad makin berkurangan. Jom kita ikuti cerita Puan Zainab yer.

cara hilangkan sakit gout

Assalamualaikum w.b.t
Saya ingin menceritakan kesan pengambilan Vivix kepada nenek suami saya, Limah bt Abdullah yang berusia 86 tahun. Nenek merupakan penghidap gout sejak dulu lagi dan juga mengalami masalah darah tinggi.
.
Gout kerap menyerang nenek sejak tahun 2017. Sangat kerap sehinggakan beliau pernah demam akibat bengkak pada kaki. Apabila beliau tersalah makan sudah pasti, gout bertandang.
.
Beliau terpaksa berpantang daripada makan seafood, kekacang, dan sebarang makanan yang boleh galakkan gout berulang.
.
Kesian melihat nenek apabila gout menyerang sehingga tidak dapat berjalan dan terpaksa dipapah. Kami pernah membawanya berjumpa doktor. Walaupun dah makan ubat anti radang, gout masih menyerang 2 minggu kemudian.
.
Sehinggalah pada 23 November 2017, saya menyarankan suami supaya membelikan Vivix untuk nenek sebagai suplemen harian. Bulan pertama amalkan Vivix, nampak kesan positif berlaku ke atas beliau. Beliau nampak cergas sedikit berbanding sebelum ini.
.
Pada 12 Januari 2018, kami ke Kuantan untuk menziarahi saudara dan nenek ikut sekali. Kami juga bimbang dan risau, takut nenek akan sakit pinggang jika berlama-lama dalam kereta. Maklumlah, perjalanan ke Kuantan mengambil masa 3 jam. Tapi, nenek tetap cergas & tidak mengadu sakit. Jika ditanya sama ada sakit atau tidak, pastinya beliau akan jawab begini.
.
"Sakit juga, tapi tak macam dulu dah."
Bayangkanlah usia nenek sudah tua, badan pun dah sakit-sakit. Nak hilangkan sakit-sakit tersebut memang ambil.masa yang lama.
 .
Kini dah botol ketiga Nenek amalkan Vivix. Pada usia nenek dah menghampiri 90an, beliau masih gagah. Semasa kenduri 3 Mac 2018, anak-anak sedara terkejut melihat beliau masih gagah & boleh berjalan. Sedangkan sebelum itu, terpaksa dipapah dan sering mengadu sakit.
.
Walaupun dah amalkan Vivix, kami juga berikan ubat gout apabila beliau rasa bengkak. Hal ini kerana Vivix bukannya ubat tapi hanyalah suplemen untuk bantu lengkapkan nutrisi disamping boleh mencegah.
.
Kami pun happy bila beliau tak mengadu sakit seperti sebelum ini. InshaAllah kami akan terus konsisten berikan beliau Vivix supaya beliau memiliki kesihatan yang baik setiap masa.
.
Inilah Shaklee Effect Nenek saya & Vivix.
Testimoni Gout Shaklee

Alhamdulillah, bestkan bila kita dapat bantu orang yang kita sayang?  Kebetulan bulan ni, Shaklee ada menawarkan promosi berganda bila anda beli 2 botol vivix. Anda boleh klik disini untuk info berkaitan.

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee anda boleh hubungi Saya seperti dibawah.


Hubungi : 010-9749611
COD : Lekir, Sitiawan, Manjung, Lumut
POS : Seluruh Malaysia menggunakan POSLAJU MALAYSIA | Brunei | Indonesia | Singapore

1 comment: