Cara Hilangkan Katarak Mata Tanpa Pembedahan - ~Its All About Nature n Passion~

Friday, 28 September 2018

Cara Hilangkan Katarak Mata Tanpa Pembedahan

cara hilangkan katarak mata


Katarak adalah penyakit mata yang menyebabkan kanta mata jadi berkabut atau keruh. Katarak boleh menyebabkan buta jija tidak dirawat. 

Kebarangkalian untuk katarak hilang selepas melalui pembedahan bergantung kepada individu itu sendiri. Disini, Saya nak kongsikan cara hilangkan katarak mata tanpa pembedahan oleh Puan Sabariah.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Saya Sabariah Binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun. Saya baru menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016 yang lalu. Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017.
.
Selepas pembedahan pertama, saya mengambil Vivix dan Carotomax secara megadose bagi tujuan pemulihan. Namun kesan lain yang saya dapat selepas pengambilan secara megadose itu, saya tidak lagi perlu menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat.
.
Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak.
.
Alhamdulillah, saya kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat. Saya juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum.
.
Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee.
.
Terima kasih.
Testimoni cara hilangkan katarak mata tanpa pembedahan

Selain daripada Vivix dab caratomax, mereka yang ada katarak juga boleh mengamalkan Omega guard. Ia berfungsi melembapkan mata dan ia juga bersifat antiradang.

Jika anda atau kenalan dan sedara mara yang mempunyai masalah yang sama dengan Puan Sabariah, anda  boleh hubungi Saya ye.

Wana | 0109749611
Pengedar Shaklee Manjung

No comments:

Post a Comment