DAFTAR AHLI SHAKLEE : 2 CARA PALING MUDAH DAFTAR AHLI SHAKLEE! - ~Its All About Nature n Passion~

Sunday, 14 October 2018

DAFTAR AHLI SHAKLEE : 2 CARA PALING MUDAH DAFTAR AHLI SHAKLEE!

Anda berminat ingin Daftar Ahli Shaklee? Tapi tak tahu cara nak jadi Ahli Shaklee? Takpe Saya Nor Hawana Mohd Tahir ID 947236 selaku Pengedar Sah Shaklee sudah lebih 5 tahun mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee dan menjadi Pengedar Shaklee aktif. Saya juga merupakan founder Miraculous Team dan juga merupakan leader dibawah susurgalur OMS Group. Saya akan tunjukkan 2 cara paling mudah Daftar Ahli Shaklee.

Ejen Shaklee Manjung

2 Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee


#Pertama

Cara mudah Daftar Ahli Shaklee yang pertama ialah anda terus hubungi Saya dengan taip "Ahli Shaklee" dan whatsapp ke 0109749611, Saya akan guide anda bagaimana nak Daftar Ahli Shaklee dengan Percuma. Jika anda berada di sekitar  Manjung, anda boleh terus buat temujanji dengan Saya dan Saya akan COD produk terus kepada anda. 

#Kedua

Sekiranya anda tinggal berdekatan dengan HQ Shaklee atau Stokis Shaklee, anda boleh terus walk in dan terus Daftar Ahli Shaklee di sana. Tetapi untuk Daftar Ahli Shaklee di HQ dan Stokis anda perlu ada ID Penaja/Sponsor untuk submit form/borang pendaftar ahli Shaklee anda. Tapi anda jangan risau, anda boleh je gunakan ID Saya Nor Hawana Mohd Tahir iaitu 947236 sebagai penaja anda. Dan jangan segan untuk call Saya di talian 0109749611 untuk Saya guide anda.

Disini Saya sertakan alamat HQ Shaklee dan Stokis Shaklee di seluruh Malaysia dan anda boleh pilih yang mana paling hampir dengan anda. Ingat ye, ini sahaja stokis Shaklee yang berdaftar di Malaysia. Selain daripada alamat dibawah, ianya adalah stokis haram.

Stokis Shaklee

Alamat HQ Shaklee dan Stokis Shaklee


Home Office : Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.


Kuala Lumpur : No. 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai, Taman Seri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Perak : 32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, 30000 Ipoh, Perak.

Johor : 47, 49 & 51, Jalan Molek, 81100 Johor Bahru, Johor.

Penang : No.81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway perdana, 13700 Seberang Jaya.

Kelantan : 319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu.

Sabah : Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron, Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Ejen Shaklee Manjung

Bila anda pergi ke Stokis Shaklee yang berhampiran, jangan lupa bawa ID Shaklee 947236 Nor Hawana Mohd Tahir sebagai Sponsor/Penaja ye.

Anda jangan risau Daftar Ahli Shaklee tak semestinya kena buat bisnes tau, sebaliknya anda lebih beruntung sebab boleh beli produk Shaklee dengan harga lebih jimat iaitu pada harga ahli dan lagi istimewa setiap bulan Shaklee ada produk promo, jadi sebagai ahli Shaklee anda layak untuk dapatkan produk tersebut dengan harga promo tau. Lagi best jika anda Daftar Ahli Shaklee, setiap kali anda beli produk anda akan dapat point. Jika point anda cukup syarat, anda akan dapat bonus. Bonus ni pula akan dimasukkan ke nombor akaun bank yang anda submit semasa daftar Ahli Shaklee.

Tapi sekiranya anda berminat untuk jadikan Shaklee sebagai part time bisnes atau fulltime bisnes, anda jangan risau anda dah jumpa orang yang tepat iaitu Saya Nor Hawana yang mana seorang bisnes leader sudah lebih 5 tahun menjalankan bisnes Shaklee  ini dan Kami ada support group yang kuat dan terbaik yang akan guide anda untuk capai income 5 angka sebulan.

pengedar shaklee manjung

No comments:

Post a Comment