KELEBIHAN MENJADI AHLI - ~Its All About Nature n Passion~

KELEBIHAN MENJADI AHLI

Apakah Kebaikan Menjadi Ahli/Pengedar/Distributor Shaklee?


 1. Modal permulaan yang rendah
 2. Boleh membeli dengan harga ahli. Penjimatan sehingga 25%
 3. Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dari harga ahli melalui promosi bulanan Shaklee.
 4. Berpeluang mengumpul point dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan sendiri. Pengambilan supplement adalah amalan dan pelaburan yang berterusan, jadi anda akan berpeluang menjana pendapatan yang berterusan.
 5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.
 6. Tidak perlu mengeluarkam belanja besar untuk menyimpan stok. Shaklee boleh membantu anda membuat dropshipping kepada customer anda.
 7. Tidak diwajibkan mantain point setiap bulan. Point adalah bergantung kepada banyak mana bonus yang anda inginkan. tiada paksaan.
 8. Tidak diwajibkan menaja dowline. Anda cuma perlu banyakkan sharing session untuk menarik lebih banyak ahli untuk menambahkan bonus bulanan anda. Sekali lagi, ia bergantung kepada target bonus yang anda inginkan.
 9. Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Kebanyakkan Distributor Shaklee membuat bisnes secara online dan perkongsian secara offline sahaja bersama family dan rakan terdekat.
 10. Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. Shaklee telah mencapai score 8.9 per 10 untuk effectiveness rating. Supplement Shaklee addalah semulajadi (bukan sintetik), selamat dan berkesan. Rangkaian produk hebat untuk penggunaan seisi keluarga dari kanak-kanak ke warga emas. Kehebatan Shaklee membuatkan produk ini senang untuk dijual.
Senarai di atas adalah 10 faedah menjadi ahli Shaklee. Selain untung runcit, anda berpeluang mendapat 3C bonus dari Shaklee. Apa itu 3C?

  1. CASH BONUS : Bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline.
  2. CAR BONUS    : Berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda.
  3. CONVENTION BONUS : Berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah.
" You deserved all this if you grab a chances" :)


Shaklee Indepent Distributor ID:947236
FB: Nor Hawana Mohd Tahir
Call/SMS/Whatsapp : 010-2114231

No comments:

Post a Comment